Празничен брънч ще се проведе в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv.

...
Празничен брънч ще се проведе в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv.
Коментари Харесай

Отбележете Великден и Гергьовден с празничен брънч в топ хотел в Пловдив

Празничен брънч ще се организира в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv. Събитието е проведено във връзка едни от най-светлите празници Великден и Гергьовден, а от вкусните ястия можете да опитате на 6 май от 12:00 до 16:00 часа в ресторант OPEN. В него ще се насладите на вълшебната атмосфера и кулинарното угощение, приготвено от екип от експерти.

Великденско-Гергьовденският празничен брънч ще изкуши посетителите с богато многообразие от топли и студени ястия, месни деликатеси, сирена, печива и салати, поднесени на бюфет с консумация без ограничаване.

Вкусете традицията с великолепното кулинарно изживяване с печено Гергьовско агнешко, приготвено със специфични подправки и обичайните Великденски гозби, които ще ви накарат да се влюбите във всяка хапка.
Прясно изпечените козунаци, музика онлайн, великденски яйца и топли питиета ще добавят празничния ви престой и ще оставят незабравими мемоари.
Хотелът предлага и промоционални Великденски предложения, от които можете да се възползвате, като за резервации и спомагателни въпроси можете да се обърнете към телефонен номер +359 32 358 000.



Бранч или брънч е композиция от късна закуска и ранен обяд. Думата е британски неологизъм, формирана от сливането на британските думи за закуска и обяд „ breakfast “ и „ lunch “.  Терминът поражда като жаргонна дума на английските студенти към 1896 година

Негова татковина е Америка, където всяка неделя фамилиите излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е обезпеченото развлечение на децата.

Брънчът е нормално от 11.00 часа до 14.00 часа, само че може и до по-късно следобяд. Идеята е да се заплати избрана сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничавания на потреблението.

В гастрономията се оферират така наречен брънч-бюфети най-вече в почивните и празничните дни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР